20150824_082745

Over mij

Welkom op mijn website!

20150620_105659

Sinds enkele jaren  schilder en ontwerp ik gelukkig weer naast mijn baan als docente tekenen en ckv voor een middelgrote MAVO-school.
Het mooie van bezig zijn met deze leeftijdsgroep is het samen kunnen verwonderen over de dingen die je om je heen ziet en het ontdekken dat er voor een probleem meerdere oplossingen zijn: dat is creativiteit. Voor hen geldt ook zeker het versteld staan van je eigen kunnen door te proberen, zonder het van jezelf te verwachten.
Vanuit deze professie en mijn passie voor vormgeving ben ik dagelijks bezig met vormgeving op een breed terrein. Tot op heden was dat nooit gestructureerd.

Met deze website wil ik graag mijn werk en mogelijkheden bij u onder de aandacht brengen. Naast mijn reguliere baan wil ik verder werken aan de opbouw van een ontwerp studio op breed terrein. Op deze website laat ik ook naast de schilderijen opdrachten zien die ik in voorgaande jaren gedaan heb, zoals het ontwerpen van antependia, logo’s, kaarten etcetera.

Mijn ondertitel: maatwerk in creatieve oplossingen staat voor het willen oplossen van uitdagingen die u  als klant stelt op breed gebied. Ik sta in contact met diverse ambachtsmensen die, als ik de techniek niet beheers, vanuit mijn ontwerpen kunnen komen tot een uniek product.
Het maken van een vakantie impressie n.a.v foto’s is één van de mogelijkheden. Of wat denkt u van muurschilderingen? Logo’s.

Uw schilderij kan compleet geleverd worden met bijpassende lijst naar keuze.
Neem gerust contact op via mail of telefoon.

Uw wens is mijn uitdaging!

Materialen

De doeken zijn frames met in de fabriek voorgespannen linnen of katoen. De meeste schilderijen zijn gemaakt met acrylverf. In de omschrijving van de afbeeldingen staan afwijkende materialen zoals gebruik van potloden en of krijt vermeld.

Voorraad

De afgelopen jaren heb ik schilderijen gemaakt van diverse onderwerpen. De diversiteit is groot omdat ik in veel dingen een uitdaging zie. Als iets mij raakt, wil ik er iets mee. Er zijn dan ook veel schilderijen gemaakt uit innerlijke drive en nu dus direct beschikbaar.

In opdracht

Het werken in opdracht is altijd een extra uitdaging.
Voor een aantal opdrachtgevers heb ik naar volle tevredenheid inhoud kunnen geven aan hun wensen.

Een aantal voorbeelden

  • schilderij voor een kinderkamer op basis van de kleuren van de kamer en de gordijnen
  • tweeluik voor een zitkamer op basis van de kleuren en sfeer van de kamer met het verzoek: non figuratief
  • tweeluik voor een zitkamer met een knipoog naar de kleuren die er waren en de vraag om een zonnige invulling en  iets met rozen.
  • drieluik met de weergave van de  identiteit
  • samenwerkingsopdracht met leerlingen aan leefregels op school verwerk in 3x A0
  • boekomslagen
  • illustraties